Kefaletname Tercümesi

Kefaletname Tercüme Kefaletname belgeleri, şahıslar arasında ya da firma, kuruluş ve işletmeler arasında oluşan borç durumlarında, taraflardan birinin diğerine ödeyeceği borcun ödeneceği tarihi, miktarı ve benzeri bilgileri için taahhüt etme yazılarıdır.

 

Kefaletname Tercümesi

Kefaletname Tercümesi

 

Kefaletname Sözleşmesi Şartları Nelerdir?

Türk ceza kanunu ve anayasa gereklilikleri sebebiyle birden fazla borç için tek bir kefaletname hazırlanması yasaktır. Yani muhatap olan tarafın ne kadar alanda borcu varsa o kadar alanda kefaletname belgesi hazırlanmalıdır. Kefaletname belgeleri hala geçerli olan borçlar üzerinden düzenlenebilir ve sadece resmi sayılabilecek borç alanlarında düzenlenebilir.

Kefaletname Tercümesi Hizmeti Hangi Durumlarda Gerekli Olur?

Kefaletname belgeleri sadece yerel taraflar arasında düzenlenebildiği gibi yurtdışı kaynaklı çalışan ya da yurtdışı kaynaklı partnerlik yapan taraflar arasında da düzenlenebilmektedir. Yurtdışı kaynaklı firmalarla yerel firmalar arasında ya da tam tersi şekilde var olan ilişkilerde düzenlenecek olan kefaletname belgelerinin tercüme edilmesi gerekmektedir. Bu alanda tercüme hizmetinin gerekli hale gelmesinin birden fazla sebebi vardır. Öncelikli ve en önemli sebepten başlayalım. Bahsettiğimiz üzere kefaletname belgeleri ciddi seviyede taahhüt içeren ve resmiyeti olan yazılı belgelerdir. Borcun ödenmemesi ya da anlaşılan ödeme planına uyulmaması gibi durumlarda çok ciddi seviyede caydırıcı olan yaptırımlar uygulanmaktadır. Bu resmiyet ve olayın sahip olduğu ciddiyet boyutu sebebiyle taraflardan herhangi biri bile yabancıysa bu belgelerin tercüme edilmesi zorunludur. Bunun haricinde franchise olarak çalışan yurtdışı kaynaklı firmaların şubelerinin de söz konusu olan borç durumu dahilinde kefaletname belgelerini tercüme etmeleri gerekmektedir.

Kefaletname Tercüme Hizmeti Verdiğimiz Tercüme Dilleri

Kefaletname tercümesi için İngilizce, İtalyanca, Almanca, Arapça, Arnavutça, Azerice, Bengalce, Boşnakça, Bulgarca, Çekçe, Çince, Danca, Farsça, Felemenkçe, Fransızca, Gürcüce, Hırvatça, Hintçe, Hollandaca, Romence, Japonca, Kazakça, Kırgızca, Korece, Yunanca, Lehçe, Moldovca, Makedonca, Norveççe, Hollandaca, Özbekçe, Fince, Romence, Vietnamca, Rusça, Sırpça, Tacikçe, Tatarca, Tayca, Ukraynaca, Urduca, Kürtçe, Slovence, Portekizce, İspanyolca, Latince, Lehçe, Estonca, Malayca ve diğer tüm dillerde yeminli yazılı ve sözlü tercümanlık ve çevirmenlik hizmetlerini tercüme büromuzdan alabilirsiniz.

Kefaletname Belgesi Tercüme Hizmeti

Özellikle küresel boyutta ticaretin de dünyamızda ve ülkemizde yayılmaya başlamasıyla beraber kefaletname belgelerinin tercümesine olan talep de hızlı bir şekilde artmıştır. Çünkü bu alandaki çeviriler kefaletname belgelerinin orijinalinin getirilerinden etkilenmektedir. Yani bu belgelerin tercüme edilmesi de en az belgenin orijinalinin hazırlanması kadar zorunludur. Hal böyle olunca ülkemiz bazında neredeyse tüm tercüme büroları bu alanda hizmet vermeye başladılar. Artan talep ve rekabetin de olumlu katkıları sayesinde ülkemizde verilen kefaletname belgesi tercümesi hizmeti günden güne daha da kaliteli hale gelmektedir. Özellikle hukuk alanına az bile olsa hakim olan ve dilin tüm gerekliliklerini bilen çevirmenlerin de kefaletname belgesi tercümesi hizmetinde çalışmaya başlamasıyla arzulanan seviyede kaliteli, doğru ve eksiksiz tercüme hizmeti oluşmuş durumdadır.

Kefaletname Tercümesi Hizmeti Verdiğimiz Şehirler

Kefaletname tercüme hizmeti verdiğimiz bölge merkezler; Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla, Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van, Şırnak, Adana, Osmaniye, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Rize, Trabzon, Artvin, Sinop, Tokat, Çorum, Amasya, Samsun, Zonguldak, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bayburt, Giresun, Gümüşhane ve Ordu’dur.